Meteen naar de content

SUMMER BLACK FRIDAY 2+1 GRATIS! Code: SUMMERBF

GRATIS bouwpakket bij bestellingen boven de €100,-

  Frequently Asked Questions

  Bekijk hier de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur gerust een mailtje naar info@bouwpakket.com

  Vragen

  Bij onze morgen in huis collectie geldt:

  • Nederland: maandag t/m vrijdag vóór 21:00 uur besteld = morgen in huis. 
  • België: maandag t/m vrijdag vóór 16:00 uur besteld = binnen 2 dagen in huis.

  Onze levertijd bedraagt normaal gesproken 5-21 werkdagen. We doen ons best om bestellingen binnen de verwachte levertijd te bezorgen. Spijtig genoeg kan het wel eens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. 

  We hebben nu ook een Morgen in huis* collectie! 

  De verzendkosten voor je bestelling zijn €4,95,-(Nederland) & €7,50,- (België). Let op! Tijdelijk betalen wij de verzendkosten voor jou! Wacht dus niet te lang!
  Shop nu

  Staat je bestelling in je account? Dan is het gelukt. Als je meer dan 60 minuten geleden hebt besteld en je hebt geen bevestiging ontvangen en er staat ook niets in je account, neem dan contact met ons op. 

  Kijk ook altijd even in je ongewenste e-mail inbox. Het komt vaak voor dat de bevestigingsmail daarin terecht is gekomen.

  We kunnen niet altijd alle artikelen op hetzelfde moment verzenden. Omdat we vanuit verschillende magazijnen leveren kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken, ontvang je deze doorgaans na 10 dagen.

  Nee, om je gegevens te beschermen kan een bestelling niet meer aangepast worden.

  1.  Leg een artikel in je winkelwagentje en ga naar bestellen.
  2.  Controleer jouw bestelling. Denk aan het adres.
  3.  Rond af door te betalen.

  De leverancier waarmee wij samenwerken zit in China, deze leverancier produceert hier bouwpakketten op grote schaal. We hebben een goede, langdurige handelsrelatie met de leverancier. De leverancier is gespecialiseerd in het maken van bouwpakketten. De hobby komt oorspronkelijk ook uit China, vandaar dat alle fabrieken in China staan. Wij zijn voorzichtig aan het kijken naar mogelijkheden om de productie naar Nederland te halen, maar dit is op dit moment nog niet mogelijk. 

  De bouwpakketten worden door de leverancier verstuurd op naam van de koper. Eventuele bijkomende kosten, zoals invoer-btw en (douane)inklaringskosten komen voor rekening van Koper.

  Gratis verzending vanaf €50

  In Nederland en België

  #1 In NL & BE

  In Bouwpakketten

  Levenslange Garantie

  Blokjes kwijt? Wij leveren kosteloos nieuwe blokjes