Meteen naar de content

Gratis verzending in NL & BE📦

Achteraf betalen 🔐

GRATIS bouwpakket bij bestellingen boven de €100,-

  BLACK FRIDAY TIPS

  Het is zover, Black Friday is er weer! Je wordt overdonderd met geweldige prijzen en aanbiedingen. Je kunt even door alle bomen het bos niet meer zien… Wij van Bouwpakket.com willen je graag een handje helpen en overzicht creëren in de chaos. We hebben voor jou een top 10 gemaakt met de leukste bouwpakketten van dit moment! Lees hier onze leukste cadeau-ideeën om te geven of om te krijgen. Verwen je vriend of vriendin, of gewoon jezelf! 😊

   

  #1 Titanic

  De Titanic is al vanaf het begin 1 van onze populairste bouwpakketten, misschien wel de populairste.  

  #2 Stitch

  De Stitch is echt super leuk bouwpakket voor een niet al te hoog prijsje! De stitch kost namelijk €44,95. Het leuke is dat je bij de stitch ook nog is een GRATIS kleine stitch erbij krijgt!

  #3 Mini Pokémon

  Het goedkoopste bouwpakket uit onze collectie, een ideaal bouwpakket om mee beginnen. Met dit bouwpakket heb je de keuze uit 42 (!) varianten. Leuk om te verzamelen dus! ;)

  #4 Volkswagen Bus

  De wel bekende Volkswagen Bus, wie kent hem niet? Als je hem ziet rijden in echt, kijk je altijd wel even om toch?! We hebben uit betrouwbare bronnen (🤭) vernomen dat dit ook gebeurd met jouw kunstwerk in de woonkamer bij bezoek. 

  #5 Mickey Mouse

  Over bekende personage gesproken.. De Mickey Mouse! Heeft deze nog verdere uitleg nodig? Een super bekend Disney personage en daarmee ook een fantastisch bouwpakket te bouwen.

  #5 Louvre

  Nogmaals een veel verkocht bouwpakket, het LouvreDit bouwpakket bestaat uit 3377 stukjes waarmee jij het Louvre helemaal kan namaken. Het Louvre is 24cm breed en 12,6cm hoog

  #6 Cruiseschip

  1 van de grotere bouwpakketten op onze site. Het cruiseschip is daardoor niet minder populair! Durf jij het aan? 

  #7 Stoere Bulldog

  De Stoere Bulldog is vanaf dag 1 dat we begonnen met onze geweldige bouwblokjes te verkopen al 1 van onze toppers. Wees nou eerlijk, hij is ook echt super cool (of stoer ;) ) toch?! 

  #8 Teckel

  Voor de teckel geldt eigenlijk hetzelfde, een echte bestsellers sinds dag 1. Een superleuk bouwpakket van hele hoge kwaliteit. De Teckel is daardoor ook een echte aanrader!

  #9 Notre Dame

  De Notre Dame ook wel de oude dame genoemd. Prachtige architectuur met veel details, in het echt maar ook door middel van onze welbekende bouwblokjes!

  #10 ALLES!

  Ja toch! We blijven mensen en het liefst willen we alles kopen en dan het liefst voor zo min mogelijk! Dat kan nu tijdelijk door middel van onze BLACK FRIDAY SALE. 

  Gratis verzending

  In Nederland en België

  #1 In NL & BE

  In Bouwpakketten

  Levenslange Garantie

  Blokjes kwijt? Wij leveren kosteloos nieuwe blokjes